به گزارش روابط عمومی اداره امور عشایر استان قم، نشست مدیران خانه توسعه روستا و عشایر کشور در قم، به مدت دو روز آغاز بکار کرد.
این نشست ملی با حضور دکتر میزبان معاون توسعه و امور زیربنایی سازمان امور عشایر ایران، دکتر معتمدی معاون هماهنگی عمرانی، دکتر قریشی معاون هماهنگی توسعه مدیریت و منابع استاندار، دکتر رضوی مدیرعامل تشکل مردمی خانه توسعه روستا و عشایر و فرمانداران قم در سالن کرامت استانداری قم برگزار گردید.
در این گردهمایی دکتر میزبان اظهار داشت: عشایر اولین حلقه زنجیره تولید گوشت قرمز هستند، بطوریکه طبق آمار 150 سال گذشته 40 درصد جمعیت ایران روستایی بوده و 30 درصد متعلق به ساکنین شهری می باشد.
وی گفت: 30 درصد جمعیت کشور را عشایر تشکیل می دهند که 59 درصد مساحت کشور را در اختیار دارند.
میزبان افزود: بخش زیادی از امنیت غذایی کشور دست روستاییان و عشایر است و ۸۰ درصد از مواد غذایی کشور را تولید و ۲۵ درصد گوشت قرمز و مواد پروتیئنی کشور را تامین می کنند. ایشان با اشاره به نقش عشایر در تامین امنیت غذایی تاکید کردند: نگاه به عشایر یعنی تامین امنیت غذایی کشور.
امروز نیز علاوه بر نشست ها بازدید هایی در استان با هدف انتقال تجارب به شکل عملی برنامه ریزی شده است.